En değerli markalar sıralamasında zirvede yer alan Toyota, "İyinin de İyisi" sloganı ile Karadeniz Ereğli'de 57'nci Plazasını hizmete açtı.




Satış, Servis ve Yedek Parça konseptine uygun 25 kişilik uzman ekibi ile Göktepe markasını bölge halkının hizmetine sunan "Toyota" önemli bir boşluğu da doldurmaya devam edecek.

Bakım, mekanik, kaporta ve boya atölyelerinde deneyimli kadrosu ile "İyinin de İyisi" markasını seçen müşterilerine hizmet veren Toyota Plaza Göktepe, araçların yedek parça ihtiyaçları da, yedek parça deposundan karşılanıyor.

Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Atalay Göktepe, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bölge halkının hizmetine Toyota Kalitesi'ni sunduklarını söyledi.

Satış ve satış sonrası servis hizmetleri ile Toyota kalitesi ile tanışanların yanında olacaklarına vurgu yapan Göktepe şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın lider otomotiv üreticisi Toyota’yı bölgemizde temsil ediyor olmak bizler için gurur verici bir gelişmedir. Farklı modellerimiz ile ulaşımda konforu ve güvenliği en üst seviyede sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektöründe referans gösterilecek başarılar elde etmek en büyük hedefimizdir"





(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)