Alaplı ilçesinde bir esnafın, fındık fiyatlarının düşmesinin ardından müşterilerine yönelik "fındık getirene beyaz eşya, mobilya ve yerli cep telefonu" kampanyası başlattı.

İlçe merkezinde beyaz eşya satışı yapan Cengiz Ergin, fındık fiyatlarının düşmesini gerekçe göstererek müşterilerine yönelik takas kampanyası başlatması ilgi gördü.



Ergin, yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 gün önce başlattığı kampanyanın büyük ilgi çektiğini, fındık fiyatlarındaki belirsizlik nedeniyle müşterilerine kolaylık olması için bir kampanya yaptığını söyledi.

Müşterilerin kampanyadan memnun olduğunu ifade eden Ergin, "Mağazamız da fındık ile takasa başladık. Fındık para etmeyince bizde ne yapalım diye düşündük ve böyle bir kampa yapmaya karar verdik. Fındığı iş yerimizde 15 lira ile alıyoruz. Fındık getirenler mobilya, koltuk takımı ve cep telefonu alıyorlar. Talep patlaması var. Yoğunluk çok fazla." diye konuştu.

Kampanyadan beyaz eşya ve cep telefonu alan Mihriye Tekin ise bir miktar fındığı olduğunu ve ilanı da görünce takas etmeye geldiğini kaydetti.


(Anadolu Ajansı)