Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nın göreve yeni seçilen başkan ve yöneticileri protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Recep Ocak Başkanlığında, Meclis Başkanı Hasan Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Yazıcı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nedim Kaplancan, Meclis Başkan Vekili Mustafa Yener Yönetim Kurulu Üyesi Burak Yaman   Meclis Üyesi Cüneyt Gülsoy ve Genel Sekreter Taner Arslan’dan oluşan heyet ile Zonguldak protokolü ziyaret edildi. 

 

VALİ: HEPİNİZ GENÇSİNİZ 

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’a ziyarette konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak şöyle dedi:  “İlçemiz Alaplı gelişmeye oldukça elverişli bir konuma sahip.Alaplı Çayboyunda yürüttüğümüz ıslah OSB çalışmalarımız devam etmekte, ayrıca Alaplı Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmak isteyen birkaç büyük  firma var bu konuda görüşmelerimiz devam etmekte.Şehrimizi hem sanayi yönünden hem de turizm  yönünden kalkındırmak ve geliştirmek gençlerimize güzel bir gelecek hazırlamak için yola çıktık. Esnaf Tüccar Ve Sanayicimizin taleplerini karşılamak için üzerimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız. Bu konuda sizlerin de destekleriyle ilçemizi büyütmeye geliştirmeye insanımızı en iyi şartlarda yaşatmak için sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz”

Ayyıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Yeni seçilen Yönetim Kurulunuza başarılar diliyorum. Hepiniz gençsiniz bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Alaplı ıslah OSB VE Alaplı OSB konusunda çalışmaları takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bu bölgelerde hep birlikte bir inceleme yapalım yerinde bir inceleme yapalım” 

 

REKTÖR TÜCCAR DESTEĞİ İSTEDİ 
   
Heyet daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. TSO Başkanı Recep Ocak, “Alaplı Meslek Yüksekokuluna kazandırdığınız 500 kişilik öğrenci yurdu için sizlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler Sanayi ile birlikte Yüksekokulumuzun da büyümesi öğrenci sayısının daha da arttırılması için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Alaplı TSO olarak okulumuzla ilgili her konuda sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim” sözleriyle konuştu. 

Rektör Özer ise konuşmasında, Alaplı’daki yüksek okulun öğrenci sayısının arttırılabileceğini belirterek, “Bunun için okulumuzun fiziki yapısı, laboratuarları ve atölyeleri yeterlidir. Sizlerde bu konuda Alaplı esnafı ve tüccarı olarak üstünüze düşen konularda bizlere destek olmanız gerekiyor. Zaman zaman bir araya gelelim neler 
yapılması gerekiyor bunları konuşalım görüşelim bizim kapımız sizlere daima açık istişareye her zaman açığız” dedi. 

 

DİĞER ZİYARETLER 
Heyet daha sonra Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Zonguldak Bilim Teknoloji İl Müdürü Vekili Ayben Özkan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kamuran Öner, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (Bakka) Genel Sekreteri Faruk Tezel’i ziyaret etti. Ziyaretlerde karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çeşitli konular görüşülerek görüş alışverişinde bulunuldu.