Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Zonguldak ili Rödevanslı saha işletme sahipleri Rödevans Saha İşletme Sahipleri Aladdin Kurnaz, Suat Velioğlu ve Musa Bahadır, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Çaturoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “başından sonuna kadar takip ettiğimiz Rödevanslı Saha İşletmecilerinin umutla beklediği Bakanlar Kurulu Kararı geçen hafta resmi gazetede yayımlarak yürürlüğe girmişti. Kararnamenin yürürlüğe girmesiyle rödevans işletmecilerimiz rahat bir nefes aldılar. İşçi istihdamı konusunda da kendilerinden bir ricamız oldu. İnşallah gerekli çalışmalarını yaparak iş bekleyen gençlerimize tekrar istihdam kapısı açılmış olacaktır. Bugüne kadar Zonguldak rödevans saha işletmecilerine verdiğimiz destek devam edecektir. “

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve yanındaki heyet bu güne kadar kendilerine verdikleri destekten dolayı ve TBMM’de ağırlanmaktan dolayı Milletvekili Çaturoğlu’na teşekkür ettiler.