Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın ve Yönetim Kurulunu ziyaret ettikleri açıklandı. 

TSO’dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle:

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu’nu yapan Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu odamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Çınar, Yücel Oktay ve Murat Cebesoy yer aldı.

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Aynur Coşkun ve Hasan Yavuz’da ziyarette ev sahipliği yaptılar.

Tezel: “Başkan Sertan Yalçın ve Yönetimine başarılar diliyorum bizler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi olarak Ticaret ve Sanayi Odasıyla her zaman birve beraberiz bölgemiz için her türlü projede yanınızda yer alırız ,Genel Kurulumuza da katılarak bizleri onurlandırdınız. Başarılarınızın devamını dilerim, ilçemize hayırlı olsun” dedi

Yalçın’da “ Ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Oda Yönetimi olarak Sn Tezel ve ekibini tekrar kutlarım. Hikmet Tezel Kdz Ereğli için çok değerli bir isimdir, şu ana kadar güzel projelere imza atmıştır. Biz de TSO Yönetimi olarak her zaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile uyumlu şekilde çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Öncelikle BEÜ Kdz.Ereğli yerleşkesi için mücadelemize kaldığımız yerden başlamamız gerekir.Bu iş bir an önce sonuçlandırılmalı ve yapımına başlatılmalıdır.

Ayrıca Belediyeye yapmış olduğumuz müracaat neticesinde 01/02/2018 tarihi itibari ile çarşı merkezinde bulunan Devrim Bulvarı üzerinde uzun süreli araç parkı (Abonmanlık sistemi) kaldırılmıştır. Dolayısı ile artık Ereğli Halkımız rahatlıkla çarşı içerisindeki Esnaflarımızda alışveriş yapabilirler ve 15-20 dak. süre ile otoparklar ücretsizdir. Belediye Başkanımız Sn Hüseyin Uysal’a bu konuda esnaflarımız adına teşekkür ederim. Bu konunun devamı olan Erdemir Caddesi üzerindeki talebimizi de en kısa sürede sonuçlandırmasını bekliyoruz.
Bir süre daha devam eden istişarenin ardından Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yöneticiler, Başkan Sertan Yalçın’ın makamından ayrıldılar.