6 Eylül’de hizmete giren Kdz. Ereğli'nin en yeni buluşma noktası olan Özdemir Park, ziyaretçilerine yenilikler sunmaya devam ederken, 7 yeni mağazanın da hizmete girdiği bildirildi.

Özdemir Park’tan bu konuda yapılan yazılı açıklama şöyle:

Ereğli’li alışveriş tutkunları ile buluşan Özdemir Park bünyesindeki onlarca ulusal ve yerel markaya yenilerini eklemeye devam ediyor. Türkiye’nin tanınmış lezzetlerinden Usta Dönerci, Burger King, Popeyes’ın yanı sıra yerel markalar arasında yer alan Pideci Yaşar birbirinden farklı menüleri ile AVM’nin üçüncü katında meraklıları ile buluşmaya devam ediyor. Türk kahvesinin tadını ve unutulmaz keyfini yaşamanıza olanak sağlayacak Gönül Kahvesi ise birinci katta hizmet vermeye başladı.

Kişisel Bakım ve sağlık kategorisinde yepyeni ürünleri ile Kozmetika, güzelliğinizi keşfedeceğiniz birçok alternatife ulaşmanız için sizleri Özdemir Park’a bekliyor. Zemin katta hizmete açılan Keyfcase ise telefon aksesuarları için özel koleksiyonlarını sizlerle buluşturmaya devam edecek.  

Özdemir Park

6 Eylül 2016 tarihinde açılan Özdemir Park, 5 katta, 12.000 m2 brüt kiralanabilir alana (GLA) yayılmış toplam 52 dükkan,  9 restoranıyla hizmet eden bir yemek katı ve 2 kattan oluşan 400 park alanına sahiptir. Ereğli'de Erdemir Caddesi'ndeki öncelikli mekan olan Özdemir Park etki alanındaki yaklaşık 600.000 kişiye hizmet ederek, tam bir gelişimle modern bir alanda faaliyet göstermektedir. Özdemir Park şehrin ticari yapısına değer katan ilk ve tek modern sineması, birçok ulusal ve yerel markası ile dikkat çekmektedir. Alışveriş Merkezi hakkındaki tüm girişimler ve haberlere Facebook 'dan ve web sitesinden ulaşılabilir.