Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Kdz.Ereğli Şubesi Genel Kurunda yeni yönetim belirlendi.

 

Divan Başkanlığını Mesut Avcı, Divan Yöneticiliklerini Ayhan Ünal ve Selçuk Dereli’nin yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Derneğin faaliyet ve denetim raporlarının okunup oy birliği ile kabul edilmesinin ardından yeni yönetim kurulu belirlendi. Buna göre Dernek Başkanlığı Serdar Özbek yönetim kurulu da Kamuran Ayyıldız, Murat Karadeniz, Burak Tekçe, Murat Özoğul, Erdem Dikmen ve Eyüp Azgın’dan, Yönetim Kurulu Ercüment Güçlü, İlyas Kınık, Çetin Göktaş, Halil Uzun ve Reşat Aldemir'den oluştu. 

 

Dernek Başkanlığı görevine getirilen Serdar Özbek, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile geçtiğimiz günlerde İstanbul’da birebir yaptığı görüşmeye ilişkin bilgiler verdi, hedeflerinin Kdz.Ereğli’de 200 üye yaparak ilçeye Fenerbahçe Kulübü kazandırmak olduğunu söyledi.

 

Özbek konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Yıldırım’ın mesajını getirdim. Fenerbahçe Spor Kulübümüzün bilindiği gibi 1 milyon üye kampanyası var. Tüm Fenerbahçe Derneklerinin yerine kulüpler kurmak istiyor, Fenerbahçe Kulübünün Ereğli’de bir şubesi gibi. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıya 20 tane dernek çağırılmış bunlardan 3 tanesi ilçeydi ve biri de Kdz.Ereğli idi. Bu programa Eyüp Azgın ile birlikte gittik. Bizden Aziz Yıldırım’ın ricası 200 üye yaparsak Ereğli’yi kulüp yapacağını, alacağı arsaya da Fenerbahçe Evi yapacağını söyledi. 200 Üye aynı zamanda kulüp üyesi de olacak ve bu sayede 6 kişi genel kurula katılma hakkı kazanacak. Bunun ile ilgili çalışmalara başlayacağız, bu konuda da yardım bekliyoruz. 200 Üye kaydını gerçekleştirebilirsek Ereğli’ye bir tesis kazandırılması yönünde önemli bir aşama kat ederiz ve ileriye dönük ilçeye Fenerbahçe Spor Kulübünün bir sosyal tesisini kazandırırız”

 

Özbek, önemli başarılara imza atan ve geçtiğimiz günlerde işlerinin yoğunluğu nedeniyle Dernek Başkanlığı görevini bırakmak zorunda kalan Aşkın Peker’in onursal başkan olması yönünde talepte bulundu. Üyelerin onay vermesi ile Aşkın Peker, Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nin Onursal Başkanı oldu.

 

Özbek ve ekibi daha sonra gazetecilere poz verdi, tebrikleri kabul etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)