Gönül Nesrin Dikmen (Kırmızı elbiseli) fotoğrafta  Kandilliller Kültür Derneği Başkanı Korhan Us ve Ümit Karahan ile birlikte görülüyor. 

Kısa adı E K İ olan Ereğli Kömürleri İşletmesi'nin Armutçuk Müessesesi'nden  emekli  Merhum Hafız Raif  ve Merhume Nazmiye Kayalı nın kızları,Saffet ve Uğur Dikmen'in anneleri, Prof.Dr. Eyüp Sabri Kayalı ve rahmetli  Gülşen Güleyüpoğlu(nun ablası olan, merhum Tekin Dikmen'in eşi Günül Nesrin Dikmen vefat etti. Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us'un da halasının kızı olan Gönül Nesrin Dikmen, 20 Temmuz.2019 Cumartesi günü Bozhane Camisinde kılınan ögle/cenaze namazının ardından Kdz.,Ereğli Şehir Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu, Alaplı eski Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us, TSO eski Meclis Başkanı Zeki Us, MÜSİAD eski Başkanı İbrahim Sezer, Kandilli Kültür Derneği eski Başkanı Nezih Kırdar, Belediye eski avukatlarından İlker Öncel, Belediye eski Meclis üyelerinden Kemal Güleyyüboğlu, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.