Kdz. Ereğli'de düzenlenen Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına katılacağı açıklanan Kulüp Başkanı Fikret Orman etkinlikte yer almadı.

Beşiktaş Ereğli Taraftarlar Derneği Başkanı Kasap:

- "Başkanımız gelemedi. Sürpriz transfer teklifi yaptı bir oyuncuya onunla uğraşıyor. Allah'ın izni ile 2-3 gün içerisinde de o sonuçlanacak. Çok büyük bir transfer peşinde. Türkiye'ye güzel bir sürpriz geliyor"

 

Kdz. Ereğli ilçesinde Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu düzenlenen "Şampiyonluk Balosu" ile kutladı.

Beşiktaş Ereğli Taraftarlar Derneği tarafından ilçedeki bir otelde Spor Toto Süper Lig kupasının da getirildiği "Şampiyonluk Balosu" düzenlendi.

Beşiktaş Spor Kulübü Taraftar ve Dernek Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Disiplin Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ün yanı sıra çok sayıda Beşiktaş taraftarının katıldığı gecede konuşan Beşiktaş Ereğli Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Kasap, takımlarının sezonu şampiyon olarak tamamlamasından büyük gurur duyduklarını söyledi.

Geceye katılacağı açıklanan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın çok önemli bir transfer görüşmesi nedeni ile etkinliğe katılamadığını anlatan Bahadır, "Başkanımız gelemedi. Sürpriz transfer teklifi yaptı bir oyuncuya onunla uğraşıyor. Allah'ın izni ile 2-3 gün içerisinde de o sonuçlanacak. Çok büyük bir transfer peşinde. Türkiye'ye güzel bir sürpriz geliyor" dedi.

Beşiktaşlı oyuncuların imzası bulunan forma 5 bin liradan alıcı bulduğu gecede taraftarlar 2015-2016 Spor Toto Süper Lig kupası ile fotoğraf çektirebilmek için uzun süre sıra bekledi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)