Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisleri, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ile Samsun’da trafik kazasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Eren Aksoy’un baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

 

“ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY”

Oda Başkanı Civelek, Kepez Mahallesi’nde oturan acılı aileye çiçek verdi başsağlığı diledi. 3 Üniversite öğrencisinin yaşamını yitirmesi ile sonuçlanan kazadan büyük üzüntü duyduklarını belirten Civelek, “Çok üzücü bir olay. Acınızı bir nebze de olsun paylaşmak istedik bunun için geldik. Su gibi delikanlı kaç senede yetişiyor. Allah sabır versin” dedi.

 

ACIYI PAYLAŞTILAR

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Murat Yapan da Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli etkinlikler yapıldığını bu doğrultuda 17 Nisan tarihinde meydana gelen üzücü kazada yaşamını yitiren üniversite öğrencisinin ailesinin acısını paylaşmak istediklerini belirtti. Trafik Denetleme Büro Amir Yardımcısı Burhan Semizoğlu da acılı aileye başsağlığı diledi.

 

4 ÖĞRENCİDEN 3’Ü YAŞAMINI YİTİRDİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi olan oğlu ile aynı gün akşam saatlerinde telefonla görüştüğünü ifade eden Baba İlyas Aksoy ise şunları söyledi: Oğlum arkadaşları ile gezmeye gitmek istediğini bize söyledi. Beni aradı ben de git dedim. Aynı günün akşamı beni aradı Erdemir’e staj için başvurmuş, o da çıkmamış ona sinirlenmişti. Gece 3 gibi de trafik kazası olduğuna dönük telefon geldi. Araçta 4 kişi vardı 3’ü yaşamını yitirdi, sürücü ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Benim bildiğim kadarı ile şoför alan aracı kiralamış”



OLAY

Samsun'dan Ordu istikametine giden Berkan Tufan (22) yönetimindeki 61 VR 225 plakalı otomobil, Evci mevkisinde, yol kenarında park halindeki 53 RK 2172 plakalı tıra çarpmış, kazada, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri sürücü Tufan ile arkadaşları Burak Çalışkan (22), Alper Ballı (21) ve Eren Aksoy (21) yaralanmıştı. Terme Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Çalışkan ve Ballı müdahaleye rağmen kurtarılamamış, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Aksoy ise yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)