Kısa adı BEÜ olan Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nin 2016-2017 Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Fakültenin bir yıllık çalışmalarını  genel değerlendirme sunumunu ile anlattı.  Daha sonra ise Prof. Dr. Ali Azar, SCI, SSCI ve AHCI gibi uluslararası indekslerce taranan dergilerde 2016 yılında yayın yapan Doç. Dr. Yavuz Saka, Yrd. Doç. Dr. Ezgi Taylan Koparan, Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Didiş Körhasan, Yrd. Doç. Dr. Betül Demirdöğen, Yrd. Doç. Dr. Abdullah Koray ve Araştırma Görevlisi Bengisu Kaya’ya teşekkür belgelerini verdi.

 

Toplantı, akreditasyon süreci, kalite süreci, 2547 ve 657 sayılı kanunlar çerçevesinde izin başlangıç bitiş prosedür esasları, pedagojik formasyon usul ve esasları, öğretmenlik uygulaması/topluma hizmet uygulamaları/okul deneyimi dersleri uygulama esasları hakkında bilgilendirme yapılarak devam etti. Toplantının son bölümünde, öğretim üyelerinin eğitim-öğretime yönelik görüş ve önerileri ele alındı.