Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu'nun haberi şu şekilde:

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geçirdiği ameliyatın ardından belediyedeki mesaisine bugün sabah Katlı Otoparktaki Şoför esnafı ve Pazarcı esnafını ziyaret ederek başladı, çeşitli incelemelerde bulundu.


KÖY MİNÜBÜSÇÜLERİYLE ÇAY SOHBETİ

Başkan Uysal, saat 08.00’de ilk olarak Katlı Otoparkı gezdi. Köyden gelen dolmuş şoförü esnafıyla Katlı Otoparkta buluşup, talep ve isteklerini dinleyen Başkan Uysal, Kent Meydanı projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

ŞOFÖR ESNAFINA KAPIM 24 SAAT AÇIK

Başkan Uysal, şoför esnafına 24 saat kapısının açık olduğunu belirterek, “Ereğli’nin gelecek yıllarını planlıyoruz. Bu aşamada sağda-solda söylenenlere değil, çözümün adresi olan belediyeye inanın. Kapım sizlere 24 saat açık” dedi.

 

PAZARYERİNDEKİ ÇALIŞMALARA İNCELEME

Başkan Uysal, Katlı Otoparktaki ziyaretin ardından yerinde modernize ve rehabilitasyon için ilk etap çalışmalarının başladığı Pazaryerinde de incelemelerde bulundu.

 

AKSAKLIKLARIN GİDERİLMESİ TALİMATI VERDİ

Pazar yerinde işyerlerini gezerek, tezgâhlarını açan esnafa hayırlı ve bol kazançlı işler dileyen Uysal, ilk etapta modernize çalışmalarının sürdüğü; içinde, erkek ve kadın tuvaletleri, erkek ve bayan mescitleri ve bebek emzirme ve alt değiştirme odalarının bulunduğu alanları gezdi ve son durumu inceledi.

Başkan Uysal inceleme sırasında gördüğü aksaklıkların da giderilmesi talimatını verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)