Türk Metal Sendikası ile Tat Metal A.Ş. arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin 4. oturumu sendikanın genel merkezinde gerçekleştirildi.

4. Oturumda kapsam ve yararlanmalar ile ek yönetmelikler olmak üzere 2 madde üzerinde taraflarca anlaşma sağlanırken bir sonraki oturum ise 27 Ocak 2016 Çarşamba günü yapılacak.



Konuya ilişkin sendikadan verilen bilgi şu şekilde:


"Tat Metal AŞ. ile sendikamız arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri 4. oturumu Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya ODABAŞ, Toplu Sözleşme Daire Başkanımız Oğuz BEDİR, Şube Başkanımız Metin ERCAN, Şube Sekreterimiz Yakup YILMAZ'ın katılımıyla Türk Metal Sendikası Genel Merkezinde gerçekleşti.



Gerçekleşen oturumda,
Kapsam ve Yararlanmalar ile Ek Yönetmelikler olmak üzere 2 madde taraflarca kabul edilmiş olup bir sonraki oturum 27.01.2016  Çarşamba Günü Türk Metal Sendikası Genel Merkezinde  gorüşülmek üzere oturum tamamlanmıştır. Emek vermenin, alınteri dökmenin zorluklarını hepimiz biliyoruz, emeğin mücadelesinde de daima güçlüklerle karşı karşıya kalındığına bir kez daha şahit olduk. Bizler biliyoruz ki karşılaştığımız güçlükler bizleri güçlü ve diri tutar.Emeğin mücadelesinde atılmış olan bu adımın tüm Tat Metal Emekçilerine hayırlı olmasını diliyoruz"