Tolga Aral, 26.Dönem Büyük Birlik Partisi  İstanbul 2.Bölge 3.sıradan milletvekili adayı oldu.

 

 

Kdz Ereğli Kandilli’li olan Tolga Aral, sırasıyla 2001 yılında Kağıthane ilçe yönetim kurulu üyeliği, Kağıthane İlçe Sekreterliği, Kağıthane İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Sekterliği ve en son olarak Genel Başkan danışmanlığını yaptı. 09 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen 9. Olağan Kongrede partinin genel merkez yönetimi  olan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

 

“ŞEHİT LİDERİMİZ”

Yüksek Lisans eğitimini Siyaset Bilimi bölümünde tamamlayan Aral, milletvekili adaylığına ilişkin; dava ve eylem insanı olarak merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyaset tarihin deki istisnai konumuna dikkat çekerek “O büyük bir insandı. Kişileri nevine münhasır bir şahsiyet haline getiren fikirleridir. Şehit Liderimizi bu manada yücelten, Türk Milletine karşı beslediği eşine az rastlanır muhabbet ve sevgi idi. İşte Şehit Liderimizden bize emanet olarak kalan bu kutsal mefkûreyi şahsiyetimiz ile hemhal ederek, bu muhabbeti en somut şekliyle Milletimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“UZUN YOLLAR TEK ADIMLA BAŞLAR”

Sözlerine şu şekil de devam eden Aral “Hiçbir başarı yoktur ki, kaynağında manevi bir güç bulunmasın ve hiçbir manevi saik yoktur ki, kaynağında muhabbet olduğunda kemale ermesin. Partimizin değişik kademlerinde yaptığım çalışmalarda takdir gören başarılar elde edildi. Samimiyetimize bağlı olarak başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve teşkilatımız bizi teveccühüne layık gördü ve 26. Dönem İstanbul milletvekili adayı olarak gösterildim.  40 çadırlık bir aşiret olan Osmanlı beyliğinin 600 yıllık dünya imparatorluğuna uzanan o uzun ve çileli yolu gibi çok yolumuz var bunu biliyorum fakat şu bilinmelidir ki, en uzun yolculuklar tek bir adımla başlar. Yirmi üç yıldan beri bir haysiyet mücadelesi veren partimiz 1 Kasım genel seçimlerinde seçmenlerimizin haysiyetli oylarına taliptir.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Haber Merkezi)