Uludere ilçesinde 1 Eylül'de teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinden (GATA) taburcu edilerek baba ocağına getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’i Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları, meclis üyelerinin yanı sıra daire müdürleri ile birlikte ziyaret etti.


Son günlerde artan terör saldırılarını lanetleyen, yaşamını yitiren asker, polis ve sivil vatandaşlara başsağlığı, yaralılara da acil şifa temennisinde bulunan Başkan Uysal, ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna dikkati çekti.

Sezer, ailesi ve yakınlarına da geçmiş olsun temennisini ileten Başkan Uysal, “Kdz.Ereğli Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız, asla yalnız değilsiniz, arkanızda Ereğli halkı var” dedi.


Sezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Uysal, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürlerine teşekkür etti.

Başkan Uysal ve beraberindekiler daha sonra Öğretmenevi binasında bulunan Kdz.Ereğli Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ederek Başkan Mehmet Ali Demirdüyen ve yönetim kurulu ile görüştü, başsağlığı diledi.

Uysal son olarak  Iğdır'da polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan 5 yıllık polis memuru Yusuf Yelkenci’nin Kozlu’daki cenaze törenine katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)