Ormanlı Belediye Başkanı Başol:

-         
“Ormanlı Beldemiz, Ereğli ve Zonguldak’ın en eski beldelerinden bir tanesidir. Ancak beldemiz birçok hizmetlerden geri kalmış, ama istenmedi ama istendi verilmedi, onları konuşmak istemiyorum. Ormanlı’da yapmamız gereken çok şeyler var”

 
 

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, belde içerisinden geçen derenin ıslah edilmesine yönelik çalışma başlattıklarını bildirdi.

Belediyenin imkanları doğrultusunda belde halkına hizmet etme gayretinde olduklarını anlatan Başol, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Danışma Meclisinde açıklamalarda bulundu, yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmaları anlattı, destek istedi. Hizmet noktasında belde halkı ile uyum içerisinde çalıştıklarını anlatan Başol şu ifadelere yer verdi:

 

“ORMANLI HİZMETLERDEN GERİ KALMIŞ”

Temsil ettiğimiz kurumlarda hizmet noktasında varız. Ormanlı’da TOKİ projesi gerçekleşmek üzere. Ormanlı Beldemiz, Ereğli ve Zonguldak’ın en eski beldelerinden bir tanesidir. Ancak beldemiz birçok hizmetlerden geri kalmış, ama istenmedi, ama istendi verilmedi, onları konuşmak istemiyorum. Ormanlı’da yapmamız gerekken çok şeyler var.

 

“HALK İLE BİRLEŞTİK”

Ormanlı halkı ile birleştik, güzel işlere imza atıyoruz. Ormanlı Belediyesi’nin gücü nispetinde hizmet ediyoruz. Birçok dosyayı gerekli bakanlık ve yetkililere ulaştırdık. Bunlardan biri Ormanlı içinden geçen derenin ıslah projesidir. Kastamonu Bölge Müdürlüğümüz onu inşallah 6’ncı ay içerisinde projelendirip yatırım programına sunacaktır.

 

“ARAÇ, GEREÇ SIKINTIMIZ VAR”

Ormanlı’da araç gereç sıkıntımız var, dosyamızı hazırladık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızda çöp ve konteynır projelerimizin dosyaları var. Ormanlı’da inşallah bu sene talep toplayarak önümüzdeki yıllarda TOKİ’nin temelini atacağız.

 

“SALONUMUZ YOK”

Ormanlı’da 4 okulumuz var, bir tanesi lise bir tanesi ortaokul ve iki tanesi de ilköğretim okulu. Bin 300 öğrencimiz geçen yıl 711 bin okul içerisinde Türkiye ikincisi oldu. Bunların spor faaliyetini gösterebilmesi için Ormanlı’da sosyal faaliyetlerin olacağı bir salonumuz dahi olmadığını herkes görüyor. Projesini İl Spor Müdürlüğüne verdik takibindeyiz.

 

“GÖZLE GÖRÜLÜR HİZMETLER YAPTIK”

Ormanlı’da gerçekten gözle görülür hizmetler yaptık. Mahallelerimizin parke taşlarımızın yüzde 70’i bitmek üzere, önümüzdeki yıl olmak üzere beldemizin alt yapısı için İller Bankası vasıtasıyla projelerimiz yapılıyor.

 

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN DESTEK İSTEDİ

Ereğli Belediye Başkanımız bizim eski tanıdığımız bir ağabeyimiz. Aynı teşkilatın mensuplarıyız. Ereğli’nin en geniş ve kapsamlı bir belediyesiyiz. Ereğli’yi kardeş olarak gördük onların emrindeyiz. Belediye Başkanımızın da Ormanlı’ya da bir el atmasını istiyoruz. Gerekli desteği vereceğine de yürekten inanıyorum”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)