Osmanlı Çileği Şenlikleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Veteranlar Futbol Turnuvası" öncesi Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen oyuncular ile ilçe protokolündeki isimlerin de yer aldığı dostluk maçı renkli görüntüler oluşturdu.



Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Beyçayırı Stadında oynanan maç öncesi yaptığı konuşmada, Fenerbahçeli eski futbolcular ile teknik adam Ertuğrul Sağlam’a, şenliğe katıldıkları için teşekkür etti.  Uysal, düzenlenen Veteran Turnuvası’nı geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular Saffet Akbaş, Hasan Özdemir, Furkan Şükürcü, Mustafa Ertem, Alper Piliç, Tayfun Seven, Nejat Barut ve Metin Mataracı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş'ın forma giydiği gösteri maçı golsüz sona erdi. 






ERTUĞRUL SAĞLAM, BEYÇAYIRI'NDA

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbola değer katabileceği uygun bir ortam bulması durumunda  teknik direktörlük kariyerine devam edeceğini söyledi.

Ereğli'de bulunmaktan mutlu olduğunu anlatan Sağlam gazetecilerin, "Yeni sezonda takım çalıştırmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Sezon yeni bitti. Herkes önümüzdeki seneyle alakalı organizasyonunu yeni yapıyor ama inşallah, kendimizi ifade edebileceğimiz, futbola değer katabileceğimiz uygun bir ortam bulursak hayırlısıyla tekrar çalışacağız. Yurtiçinden de yurtdışından da görüştüklerimiz var. İnşallah hayırlısı olur"