Karadeniz Ereğli’de Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’a ziyaret gerçekleştirildi. Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez beraberinde çeşitli branşlardan sporcu ve antrenörleri ile Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’a yaptığı ziyarette hafta nedeniyle ilçe genelinde gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin bilgi verdi.

 

DESTEĞE HAZIRIZ

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftasını kutlayan, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyduklarını ifade eden Kaymakam İbrahim Çay, gençlere yapılan yatırımın boşa çıkmayacağını hatırlattı, gençlerin önünü açacak projelere her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını vurguladı.

 

“GENÇLİĞE YAPILAN YATIRIM BOŞA GİTMEZ”

Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın, Gençlik Merkezi İl Müdürlüğü görevini yürüten Haydar Üzülmez’i ilçeye görevlendirmesinin ardından yeni bir ivme kazandıklarını ve bu yılki etkinliklerin daha farklı gerçekleştirileceğini belirten Kaymakam İbrahim Çay şunları söyledi: “Biz imkanlarımızı sadece ilçe merkezinde değil en uzak köylerimizde dahi yerine getirmeye çalışıyoruz. Köylerimize yönelik de çalışmalarımız var. Amacımız gençlerimizin kahve köşelerinden kurtarıp spora yönlendirmek ve teşvik etmektir. Ereğli Kaymakamlığı olarak bu doğrultuda her türlü desteğe hazırız. Gençlerimizin Cumhuriyetin bekçileridir, bizlere onlara destek olmak düşer. Bugün oturduğumuz koltuklara yarın bu gençlerimiz dolduracaklar. Gençlerimize yapacağımız yatırımların boşa gitmeyeceğini fazlası ile geri döneceğine inanıyoruz”

 

HALK DAVET EDİLDİ

İlçe Müdürü Üzülmez de, etkinlikler kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştireceklerini belirterek, “15-19 Mayıs tarihleri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa çeşitli etkinliklere imza atacağız. Ziyaretlerin yanı sıra spor salonunda güreş, tekvando, hentbol, eskrim müsabakalarımız devam edecek. 19 Mayıs günü saat 09.15’den Polis Evinin önünden başlayıp Atatürk Anıtı önünde bitecek gençlik yürüyüşümüz olacak. Gençlik yürüyüşümüzün ardından amfi tiyatronun etrafında akşam boyu sürecek çeşitli sosyal etkinliklerimiz olacak. Tüm halkımızı bu etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.


Sporcular Kaymakam İbrahim Çay’a, ebru sanatı ile yapılmış ve çerçevelenmiş Türk Bayrağının yanı sıra çiçek takdim ettiler.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)