Yenimahalle bulunan Özmar Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, "Dünyada milenyum diye tabir ettiği 2 binli yıllara girdiğimizde böyle bir market, ilçemiz üzerine bir güneş gibi doğmuş. O günden itibaren kendini geliştirerek, personeliyle kaliteli müşteri dizisi ile büyümüş ve bugün 15. yıldönümü başarıyla kutlamanın kıvancı ve onuru içindedir. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir olmak üzere ailesi, değerli personeli de bu günlere gelmesinde katkıda bulundu. Bu arkadaşlara Karadeniz Ereğli Kaymakamı olarak teşekkür etmeyi, ilçemizin gelişmesine güzelleşmesine iyi iş yerlerine sahip olmasına katkıda bulundukları için canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş da konuşmalarında Özmar ailesinin bu mutlu gününü kutladı, başarı temennisinde bulundu.

Tüketiciye uygun fiyatlarla hitap ettiklerini belirten Özmar Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir de kaliteden ödün vermeden yollarına emin adımlarla devam edeceklerine vurgu yaptı.

15. Kuruluş yıldönümü pastası protokol tarafından alkışlar eşliğinde kesildi.

 





Özmar Alışveriş Merkezi ise kuruluş yıldönümüne özel uyguladığı fiyatlar nedeniyle vatandaşların yoğun ilgisini gördü.