30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Aydın çalışmaları ile taraflı tarafsız kamuoyunun takdirini topluyor. Belde de alt yapı atağı başlatan ayakları üzerinde durabilir bir belediye yönetiminde emin adımlarla ilerleyen Başkan Aydın, sosyal projelere de önem verdi. Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Aydın, yaptığı açıklamada, Gökçeler Mahallesi’ndeki Tas Gölü ve çevresinin mesire alanına dönüştürülmesi ile bölgenin gözde mekanlarından biri olacağını söyledi. 

 

KÖPRÜ DE YAPILIYOR

Vatandaşların aileleri ile birlikte bu mesire alanında eğlenceli vakit geçirebileceğini belirten Aydın şunları söyledi: “Tas Gölü doğal güzelliği ile keşfedilmeyi bekleyen bir alan. Sosyal belediyecilik hizmetleri doğrultusunda Tas Gölü ve çevresinin mesire alanına dönüştürülmesini planladık. Kamelyaların büyük bir çoğunluğu tamamlandı, çevre düzenlemenin yanı sıra ulaşımda da sorunun ortadan kalkması için köprü yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Aileler pikniklerini yaparken çocukları da bu alanlarda gönül rahatlığı ile eğlenebilecekler. Spor yapmak isteyen vatandaşlarımız da gerek yürüyüş gerekse konulması düşünülen spor aletleri ile rahatlıkla sporlarını da yapabilecek. Bölgemizin önemli bir güzelliğini halkımız ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz”

 

“SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Belde halkına verdikleri sözleri yerine getirmeye çalıştıklarını anlatan Aydın, "Güzel hizmetlere birlik ve beraberlik içerisinde imza atmaya çalışıyoruz. Yeni mesire alanının Ramazan ayına yetiştirmek için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)