Süper Amatör Kümede mücadele eden ve zirve hesapları yapan Kepez Çaylıoğluspor, Beyçayırı Stadında ağırladığı Çatalağzıspor'u 3-2 yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

Zaman zaman yağış altında oynanan ve çok sayıda spor severin izlediği karşılaşmada konuk Çatalağzıspor bulduğu gollerle skoru 2-0'a getirse de Kepez Çaylıoğluspor 90 dakika sonunda sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı ve puan hanesine 3 puanı yazdırdı.

Spor severlerin de heyecanla izlediği karşılaşmanın ardından Kepez Çaylıoğluspor'da 3 puan sevinci yaşanırken konuk Çatalağzıspor yakaladığı avantajı iyi kullanamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Kulüp Başkanı Baki Karaaslan, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sportmence mücadele etmek olduğunu belirterek, "Gerçektende büyük çekişmeye sahne oldu. Spor dostluktur, kardeşliktir, centilmenliktir, mücadeledir. Biz bunu en iyi şekilde ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Konuk Çatalağzıspor oyuncularını, teknik heyetini de tebrik ediyorum, ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydular, ancak biz 3 puanı istedik ve almayı başardık. Maç içerisinde taraftarlarımız 2-0 mağlup durumda iken bile maçı 3-2 kazanacağımızı belirterek, 'Biz bitti demeyince bitmez' lafını söylediler. Gerçekten de öyle oldu. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.