MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ’da (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığı’na atanan Metin Ercan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Milletvekili Çakan, ziyarette yaptığı konuşmada, koltukların geçici, kalıcı olanın ise iyi hizmet etmek olduğunu söyledi. Ercan’a daha iyi makamlar temennisinde de bulunan Çakan, şu ifadeleri kullandı: 

ÇAKAN; “GEÇMİŞTEKİ ŞUBE BAŞKANIMIZ GİBİ…”
“Bu görev ve koltukların, hepsinin gelip geçici olduğunu ama geçmişteki şube başkanımız gibi bu koltukla belirli konularla ilgili olarak görevler yerine getirilir ve alınan yetkiden fazla kişi kendisini sorumlu tutarsa, o koltuklatan bir şey beklemek değil de o koltuğa çok şey vermeye çalışırsa, insanın önü açılır. Geçmişte hep, insanın belirli zamanlarda da, sıçrama noktası olur diye düşündüm. Bunu gördüm ve yaşadım.  Aynı şekilde, başkanımıza da gelecekte daha iyi görevler dileğiyle; özellikle Erdemir’de çalışan tüm arkadaşlarımıza, hangi kademede olursa olsun genel müdürden yönetim kurulu başkanına kadar, en alt kademede görev yapan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bakanlık dönemimde, Erdemir’de kadro sıkıntısı çeken bin 975 arkadaşımıza yardımcı olmanın haz, onur ve gururunu, hangi görevde olursam olayım hayatım boyunca yaşayacağımı belirtmek isterim. Onlarında, bu konuyla ilgili olarak, bize geçen seçimde yardımcı olmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarken, her zaman her yerde, yaptığınız iyilikler bir gün önünüze gelir diye düşünüyorum.

ERCAN; “HER PLATFORMDA BERABER OLMAYA ÇALIŞIRIZ”
Sendika Şube Başkanı Metin Ercan ise ziyaret nedeniyle memnun olduğunu belirttiği konuşmasında, “Yusuf Ziya Odabaş başkanımızın Genel Merkez’e seçilmesinden dolayı oluşan yeni yönetimden sonra bize böyle bir görev talip oldu. Öncelikle, kendim ve teşkilatımda göre alan arkadaşlarım adına, ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte, gelişmeler olursa, Ereğli ve Zonguldak’ımızın menfaati için her platformda beraber olmaya çalışırız” diye konuştu.

KATILIMCILAR
Ziyarete, MHP adına Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Zemiz ve kalabalık partili gurup; sendika adına ise Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Soner Uslubaş katıldı.