AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ın etkili olan sağanak yağış ve fırtınadan hasar gören işyerlerini ziyaret ettiği ve  işletmecileri  ve çalışanlarına ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunduğu şöyle bildirildi.

Çakır, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri, bazı  belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte; yağış ve fırtına nedeniyle hasar gören sahil güzergâhında incelemelerde bulundu.

Sahilde bulunan işyerlerini ve küçük tekne sahiplerini ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Çakır, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Zonguldak Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün gerekli hasar tespit çalışmalarına başladığını ifade eden Çakır, “Güçlü bir devletimiz var. Allah’ın izniyle, yaşadığımız bu doğa olayından zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları en kısa sürede giderilecektir. Tüm İlçe halkımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.

İncelemeleri esnasında, yaşanan afet ile ilgili İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile görüşen Çakır, çeşitli şekilde hasar gören işyerlerine gerekli desteğin verileceğini söyledi.