Emekli Öğretmen Erol Karabacak'ın eşi Çiğdem Karabacak (76) geçirdiği rahatsızlıktan kurtulamadı. Uzun süredir kanser tedavisi gören ve son bir yılı ise sürekli hastanelerde geçen Çiğdem Karabacak, 21 Kasım 2019 perşembe gününün ilk dakikalarında tekrar rahatsızlandı ve tüm müdahalelere rağmen yaşamdan koparak  sonsuzluğa uzandı.

Çiğdem Karabacak'ın, cenazesi 21 Kasım 2019 Perşembe günü Bozhane Camisinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, dostlarının yanı sıra çok sayıda yakını katıldı.

Ayten Gürel ile Halit Köksal'ın kardeşi Çiğdem Karabacak'ın Lale ve Mehmet isminde iki çocuğu var. Lale, Eyüp Bektaş ile Mehmet de Funda Karabacak ile evli.

Berk ve Almira isminde iki de torunu olan Çiğdem Karabacak'a ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak Allah'tan rahmet, kederli Ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

BAŞSAĞLIĞI

Aile yakınımımız Çiğdem KARABACAK'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aynur-Celal BOZKUŞ