Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı günlük olaylar bültenini açıkladı. Buna göre Jandarma Sorumluluk Bölgesinde yaşanan olaylar şu şekilde:

 

ALAPLI’DA KASTEN YARALAMA

Ömerli Köyünde saat 11.00 sıralarında İ.Ş. isimli şahsın arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı komşusu olan E.Ş. isimli şahsı darp ettiği mağdur beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Alaplı Devlet Hastanesinde yapılan bonus veren siteler tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

MERKEZ İLÇE'DE KASTEN YARALAMA

Elvanpazarcık Beldesinde saat 13.00 sıralarında G.S. ve H.S. isimli şahısların tartıştıkları B.K. isimli şahsı darp ettikleri mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

ÇAYCUMA'DA ORMAN KANUNUNA MUHALEFET

Ayvazlar Köyünde saat 08.30 sıralarında alınan ihbar üzerine M.D. isimli şahıs ormanlık alanda ağaç kestiği esnada yakalanmıştır. Kesilen (0,5) kental odun Çaycuma Orman İşletme Şefliğine teslim edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Dereli Köyünde saat 19.30 sıralarında M.Ç. isimli şahsın alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı Ü.Ç. isimli şahsı darp ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

DEVREK'TE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Çaydeğirmeni Beldesinde saat 07.00 sıralarında S.K. ve M.Ç. isimli şahısların husumet nedeniyle tartıştıkları ve birbirlerine hakaret ettikleri kendi beyanlarından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

GÖKÇEBEY'DE DİĞER KAZALAR

Hacımusa Köyünde saat 06.30 sıralarında İ.C.Ö. isimli şahıs babasının ölüm haberi nedeniyle girmiş olduğu bunalım sonucu ikamet ettiği evin kapı camına yumruk vurduğu ve kırılan cam parçalarının şahsın elini kestiği tespit edilmiş olup, şahıs, sevk edildiği Gökçebey Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

GÖKÇEBEY'DE DİĞER KAZALAR

Karapınar Köyünde saat 08.00 sıralarında O.E. isimli şahıs kendisine ait bisikleti ile köy içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yere düşmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Gökçebey Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ'DE KASTEN YARALAMA

Hasbeyler Köyünde saat 18.30 sıralarında Y.A. isimli şahsın müşterek kullandıkları evin bahçesine duvar örme meselesi nedeniyle tartıştığı B.A. isimli şahsı darp ettiği, olayı gören mağdur B.A. nın eşi H.A. isimli şahsın da yerden aldığı taş parçası ile şüpheli Y.A. nın kafasına vurmak suretiyle yaraladığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır. Yaralı şahıslar Y.A. ve B.A., sevk edildikleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

KOZLU'DA DİĞER KAZALAR

Köserecik Köyünde saat 18.00 sıralarında H.A. isimli şahıs sevk ve idaresindeki pat pat tarım aracı ile Köserecik Köyü istikametinden Dağköy istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle tarım aracının devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan tarım aracı sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan F.A. isimli şahıs sevk edildikleri BEL) Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile tarım aracı sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.