Bir evde cesedi bulunan anneyle oğlunun cenazesi, defnedildi
. Olayla ilgili aranan kişi, gözaltına alındı

 

Zonguldak'ta bir evde cesedi bulunan anneyle oğlunun cenazesi, toprağa verildi. Baştarla Mahallesi Celal Bayar Caddesi'ndeki iki katlı müstakil evde ölü bulunan Hilmiye Demirtürk (57) ile oğlu Burak Demirtürk'ün (34) cenazesi, yakınları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak Baştarla Camisi'ne götürüldü.

 

CENAZESİ BURSA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Anne ve oğlunun cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlığa defnedildi. Cenaze törenine, Demirtürk ailesinin yakınları katıldı. Olayda yaşamını yitiren Safiye Geyik'in cenazesinin ise yakınları tarafından alınarak Bursa'ya götürüldüğü öğrenildi.

 

"GELMİŞ HEPSİNİ VURMUŞ"

Demirtürk'ün yakınları, Hasan K. ile Burak Demirtürk'ün yakın arkadaş olduklarını iddia ederek, "Hasan K, Safiye Geyik'i barışmak için Zonguldak'a getirmiş. Kadın gelmiş ama barışmamışlar. Burak da Hasan'ın arkadaşı olduğu için kadını o gün evinde misafir etmiş. Olay sabahı Hasan K. eve gelmiş ve hepsini vurmuş. Burak ile Hasan'ın, olaydan üç gün önce alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiğini öğrendik" ifadesini kullandı.
Burak Demirtürk'ün ise bir süre önce cezaevinden çıktığı ve evlilik hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

 

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Bu arada, olayla ilgili aranan Hasan K, polis ekiplerine teslim olmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek, Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Hasan K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

ANNE VE OĞLU İLE BİR YAKINI

Baştarla Mahallesi Celal Bayar Caddesi'ndeki iki katlı müstakil evde ikamet eden Hilmiye Demirtürk ve oğlu Burak Demirtürk'ten (34) haber alamayan yakınları, anne ve oğlunun yaşadığı eve gitmiş, açık olan kapıdan eve giren ailenin yakınları, anne ve oğlu ile Safiye Geyik'in cesetleriyle karşılaşmaları üzerine polis ekiplerine haber vermişti.

Polis, Burak Demirtürk'le aralarında husumet olduğu ileri sürülen Hasan K'yi yakalamak için çalışma başlatmıştı.