Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr Türkhun Çetin'in Kırklareli Devlet Hastanesine tayini çıktı. Tayini çıkan Doktor Çetin için veda yemeği düzenlendi.

Mühendisler Derneği’nde düzenlenen yemeğe, Doktorlar, röntgen teknisyenleri ve Sağlık Personeli’nin yanı sıra daha önce çalıştığı Erdemir Göztepe Hastanesi Doktorları katıldı.

2012 yılından bu yana Ereğli’de görev yapan alanında başarılı Doktor Türkhun Çetin’in veda yemeğinde iş arkadaşları ve sağlık çalışanları yalnız bırakmadı. Gecede konuşma yapan Doktor Çetin, düzenlenen veda yemeği ile oluşturulan birliktelik görüntüsünün sevindirici olduğunu belirterek, “Herkese çok ama çok teşekkür ediyorum, katılımlarınızdan dolayı onur verdiniz, Hüzünlü bir veda olmasını istemiyordum ama Burada giderken arkamda çok iyi hekimler bırakıyorum, Kliniğin durumunu da çok iyi bir yere getirdik, içim rahat huzurlu bir şekilde gidiyorum, Burada ekip ruhuyla çalışan herkese ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Dr. Türkhun Çetin’e başarılı çalışmalarından dolayı İş arkadaşları tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Gece Müzik Eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.