Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan: 

"Yaşadığımız döneme bakın, kimi insanlar hayatta kalabilmek için ülkelerini terk etmek, kimi insanımız ise karnını doyurmak için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyor"

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, "Yaşadığımız döneme bakın, kimi insanlar hayatta kalabilmek için ülkelerini terk etmek, kimi insanımız ise karnını doyurmak için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyor" dedi.

 

"ERBAKAN'I ANMA VE ANLAMA"

Doğan, partisinin Alaplı İlçe Başkanlığınca düzenlenen "Erbakan'ı anma ve anlama" konulu konferansta yaptığı konuşmada, eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın kendilerine Milli Görüşün temel esaslarını öğretirken dünyada büyük oyun kurucusu olan Siyonizmi de öğrettiğini söyledi.

 

"O BİZİM LİDERİMİZDİ"

Necmettin Erbakan'ın bir duruşu ve bakış açısı olduğuna dikkati çeken Doğan, şöyle konuştu: "Bir istikamet, bu ümmet için bir pusula ve kutup yıldızıydı. Bu milletin ve ümmetin vicdanıydı. En önemlisi ise bu ümmet için bir öğretmen ve okuldu. O okulda okurken, yürürken, koşarken bizlere öğretmenlik yaptı. O okulda bizlere Müslümanca düşünmeyi, bütün olaylara Müslümanca bakmayı ve sonunda Müslümanca yaşamayı öğretti. İslam'ın sadece namazdan, zekattan, haçtan yani sadece bireysel ibadetlerden değil özünde, içinde en büyük ibadetin cihat olduğunu ve cihadın da bütün insanlığın saadetini temin etmek için çalışmak olduğunu öğretti. Çünkü o bizim hocamız ve bizim liderimizdi."

 

"MEMLEKETLERİNİ TERK ETMEK ZORUNDA KALIYOR"

"Bu bölgede kafa karışıklığı içerisinde Müslümanların bilinçaltını işgal edildiği bir dönemde yaşıyoruz" diyen Mesut Doğan, "Yaşadığımız döneme bakın, kimi insanlar hayatta kalabilmek için ülkelerini terk etmek, kimi insanımız ise karnını doyurmak için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyor. Tarih boyunca bu toprağın insanına inancından dolayı düşman olmuş Siyonizm sapıkça ortaya koymuş olduğu idealini gerçekleştirmek için adım attığı her dönemde ecdadımız engellemiştir" diye konuştu.

 

(Haber: Cem Sürmeneli)