Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Kışla kavşağı ile Gülüç köprüsü arasındaki alandaki karayolundaki tır parklarına izin vermiyor.

Yıllardır dile getirilen ancak bir türlü çözüme kavuşturulamayan yol güzergahının tamamlanması sürücülere rahat bir nefes aldırırken, yol güzergahına sağlı sollu tır parkları ile doldurulması ise büyük tepki çekiyordu.

Tır sürücüleri park edecek alan bulamadıklarını diğer sürücüler ise yol güzergahının daraltıldığını ifade ediyor.

Ekipler son günlerde bu alanda 1 tane dahi tır parkına izin vermiyor, uyarıları dikkate almayan araçlara cezai işlem uygulanırken, hem vatandaşlar hem sürücüler emniyetin bu kararlı çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.

Vatandaşlar, "110 bini geçen ilçe nüfusunda görev yapan trafik polisi sayısı ortada. Büyük bir özveri ile bu işi yapıyorlar, gerek bir çok sürücünün duyarsızlığından ötürü trafik akışında yaşanan sorunlar, meydana gelen trafik kazaları başta olmak üzere yoğun bir çalışma temposunda büyük sorun yaratan tır parklarını da çözüme kavuşturdular. Başta emniyet müdürümüz olmak üzere trafik ekiplerimize teşekkür ediyoruz" dediler.

(Haber Merkezi)