Karadeniz Ereğli Jandarma Sorumluluk bölgesinde önceki gün meydana gelen 3 ayrı asayiş olayı ile ilgili 1 kişi yaralandı, 1 kişi zehirlendi, bir ailenin de evi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. Verilen bilgiler şu şekilde:

 

TRAFİK KAZASI

Ereğli Asarlı Köyünde saat 14.30 sıralarında H.D. isimli şahıs sevk ve idaresindeki pat pat tarım aracıyla köy içersinde seyir halindeyken virajı alamayarak devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip gözlem altına alınmış, hayati tehlikesi yoktur. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

ZEHİRLENME

Aydınlar Köyünde saat 13.00 sıralarında D.G.K. isimli şahıs doktor reçeteli ağrı kesici ateş düşürücü şurubunun yan etkisi nedeniyle kustuğundan zehirlenme şüphesiyle annesi H.K. tarafından sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi yoktur. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

EVDEN HIRSIZLIK

Samlar Köyünde saat 07.30 sıralarında R.Y. isimli şahıs müracaatta bulunarak evinde hırsızlık olayının meydana gediğini belirterek evinin odalarının dağıtılmış olduğunu, kendisine ait cüzdanında bulunan (4.000) TL. parasının çalınmış olduğunu beyan ederek şikayetçi olmuştur. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimatı doğrultusunda OYİ Timi tarafından fail ya da faillerin yakalanması için olay yerinde gerekli inceleme ve araştırmalar yapılarak, tahkikata başlanılmıştır.