Teröre tepki için askere çay ve su bedava

Çay ocağı işleten bir kişi, terör olaylarına tepkisini askerlere ücretsiz çay ve su ikram ederek gösteriyor.
Alaplı’da çay ocağı işleten İbrahim Demircan, terör olaylarına tepki göstermek amacıyla askerlere ücretsiz çay ve su ikram ediyor.
Demircan, yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan terör olaylarına çok üzüldüğünü ve bu duruma kimsenin tepkisiz kalmaması gerektiğini söyledi.
Teröre tepki için askere bedava çay ve su ikram ettiğini dile getiren Demircan, şöyle konuştu: "İlçede yaklaşık 10 yıldır çaycılık yapıyorum. Güneydoğu'da askerlik yaptım. Oradaki askerlerimizin hangi şartlarda görev yaptığını çok iyi bilirim. Bir çaycı olarak 'Onlar için ne yapabilirim' diye düşünürken 'askerler için çay ve su ücretsiz' kampanyası başlatmaya karar verdim. İlçemizde askerlik yapan izne ya da tezkereye gelen askerlerimizi ve şehit ailelerimizi çay ocağında çay içmeye bekliyoruz. Amacım yaşanan terör olaylarına tepkisiz kalmamak. Diğer esnaf arkadaşlarımın da askerlerimiz için böyle kampanyalar yapmasını çok isterim. En azından bu şekilde teröre tepki konusunda bir algı oluşturabileceğimizi düşünüyorum."

(Haber: Cem Sürmeneli)