Toplantıya Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcısı Cevdet Çiçek, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Ayhan Şenel, BTİ Şube Müdürü Şevket Eraslan ile Bölge Müdürlüğümüzde görev yapan ve diğer Bölge Müdürlüklerinden görevlendirilen Orman Kadastro Başmühendisleri ile Harita Mühendisleri ve teknik elemanların katılımıyla gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel yaptığı açılış konuşmasında “Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’ nun talimatlarıyla 2023 yılına kadar 2/B kadastro çalışmalarının bitirilmesi hedeflendiğinden diğer Orman Bölge Müdürlüklerinden 15 adet ve Bölge Müdürlüğümüzde bulunan 4 adet olmak üzere toplam 19 adet orman kadastro başmühendisliğinin 2017 yılı içerisinde Bartın İlinde 181 birim , Zonguldak İlinde 178 birim ve Düzce İlinde 1 birim olmak üzere toplam 360 birimde çalışmaların başladığını bu toplantıların yıl içerisinde birkaç defa tekrarlanarak hem yapılan çalışmalar değerlendirilecek hem karşılaşılan sorunlar istişare ile çözüm bulacak” dedi. Bölge Müdürlüğü olarak “Önce İnsan” felsefesiyle özellikle diğer bölgelerden gelen kadastro başmühendisliklerinin çalışma ve yaşam şartlarını iyileştirmek için azami gayret gösterildiğini bu vesile ile yaptıkları çalışmalar için katılımcılara başarılar diledi.

Bölge Müdür Yardımcısı Cevdet Çiçek ve Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Ayhan Şenel tarafından katılımcılara 2017 yılı iş programında bulunan birimlerde ölçü ve harita işlerinin günün teknik gelişmelerinden yararlanılarak belirtilen esaslar çerçevesinde orman kadastro başmühendislikleri tarafından belirlenen 2/B alanlarının ölçülmesi, kadastro kontrollerinin yapılması konuları hakkında bilgiler verilerek yapılan değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.