Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu sene 22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 22. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak olan sanatçıları katıldığı açılışta açıkladı.

 Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde sahne alacak olan sanatçılarla ilgili olarak belediye tarafından Belediye girişi, Özdemir AVM, Ereylin AVM, Oyuncak Evi, Halk Kafe ve Yalı Caddesi girişine sandıklar konmuş ve halka hangi sanatçıları görmek istediği sorulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde LIFE STYLE Yaşam Merkezinin açılışına katılan Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık, festivale gelecek olan sanatçıları açıkladı. Açılışta önceki dönem Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun eşi Azelya Çorumluoğlu ve CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ile sohbeti esnasında sanatçı isimlerini açıkladı.

Başkan Posbıyık konuşmasında “Bu sene Ediz, Gülşen, Haluk Levent, Sefo, Koray Avcı, Melek Mosso anlaşılan sanatçılar. Yıldız Tilbe ile görüşmeler devam ediyor. Tarkan ile de görüştük. Kendisine uzun bir mektup yazdım. Bana geri döndü. Kendisinin Almanya’da olduğunu ve bu sene Türkiye’ye gelmeyeceğini, Ereğli’yi ve bizleri çok özlediğini yazdı” dedi.