Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi Temsilciler Kurulu toplantısı düzenlenen iftar programının ardından yapıldı.

 

GMİS Armutçuk Şubesi tarafından, Aydınlar Köyü'nde yer alan Temsilciler Kurulu için Midilli Park'ta iftar programı düzenlendi.




Şube Başkanı Eşitmez, iftarın ardından toplantıda yaptığı konuşmasında Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun (TTK) özelleştirilmesine karşı olduklarını söyledi.

Maden işçisinin zor şartlar altında ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalıştığını anlatan Eşitmez, "Her bir maden işçisi ülke ekonomisine katkı sağlamak adına çalışmaktadır. Biz üretmek ve ülkemize katma değer kazandırmak istiyoruz. TTK'nın özelleştirilmesine kesinlikle karşıyız. Maden işçisi bu tür özelleştirme oyunlarına daha önce nasıl tepki verdi ise bundan sonra da aynı tepkiyi daha güçlü verecektir" dedi.

TTK Armutçuk Müessesesinde birlik ve beraberlik ortamının hakim olduğunu ve maden işçisinin huzur içerisinde çalışma gayretinde olduğunu da belirten Eşitmez, kuruma bağlı diğer müesseseler ile de uyum içerisinde hareket ettiklerini ifade etti.

Temsilcilerin talep ve düşüncelerinin de dinlendiği toplantıya GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu da katıldı
 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)