Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve
tedavisinin ardından baba evine getirilen Uzman Çavuş Özgür Öztürk'ü ziyaret etti.



Uysal beraberinde meclis üyeleri ile Belen Yenimahalle'de bulunan baba ocağına giderek tedavisi evinde devam eden Uzman Çavuş Özgür Öztürk'e geçmiş olsun temennisinde bulundu.


Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 20 Ocak tarihinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon yapılan hücre evindeki patlamada 7 askerin yaralandığını ve yaralı askerlerden 1 tanesinin de şehit olduğunu belirten Öztürk, "Teröristlerde girilen çatışmanın ardından hücre evini temizledik. Bu arada dışarıdan atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandık. Şarapnel parçası ayağıma, dizimin üzerine ve yüzüme isabet etti. Hain saldırıda bir silah arkadaşımız da şehit oldu" dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da terörü lanetlediğini belirterek, "Devletimiz terör ile kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yine yaralı askerlerimizin de biran evvel sağlıklarına kavuşabilmeleri için dua ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)