Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Kozlu’da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

 

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Merkez Mahallesi ve Taşbaca Mahallesi’nde yapımı devam eden çalışmaları inceledi.  Taşbaca Mahallesi’nde yapılan doğalgaz çalışmalarını inceleyen Şahin, daha sonra Merkez Mahallesi’nde yapımı devam eden kaldırım, yer altı çöp konteynırı, bankamatik yeri yapımı, durak yenileme, korkuluk ve ışıklandırma çalışmalarını inceledi.

Merkez Mahallesi’nde halk ziyaretlerinde bulunarak mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Şahin, mahalle halkıyla da uzun süre sohbet etti.

Şahin ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bulabildiğimiz her fırsatta halkımızla bir araya geliyor, sıkıntılarını dinliyoruz. Bugün de Taşbaca mahallemizde doğalgaz çalışmalarını inceledikten sonra Merkez mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bir dizi çalışmayı inceledik. Bu sırada halkımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Çalışmalarımızı maksimum seviyede tutmaya, vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye gayret ediyoruz. Altyapı, yol, kaldırım gibi çalışmalarımızı yaparken, bir yandan da Kozlu’ya görsel güzellik katacak, halkımız için nefes alabilecekleri yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı bugüne yönelik değil geleceğe yönelik planlıyoruz. Kozlu’yu bir cazibe merkezi, Avrupa standartlarında bir yaşam merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir” dedi.

 

(Haber Merkezi)