Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, belde belde, köy köy halk ile bütünleşiyor. Zonguldak’ın içinde bulunduğu ekonomik durumun yanı sıra CHP’nin iktidarı dönemindeki projeleri anlatan Turpcu, halkın CHP’ye olan ilgisinin giderek arttığını ifade etti.


OKUL AİLE BİRLİĞİ ETKİNLİKLERİ

Çaycuma’da köy ziyaretlerinde Kayıkçılar İlköğretim Okulu ile Gemiciler Ortaokulu’nda Okul Aile Birlikleri tarafından düzenlenen kahvaltıda vatandaşlar ile bir araya gelen Turpcu, eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini gençlerin, geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebilecekleri bir dönemin CHP iktidarı ile gerçekleştirileceğini söyledi.


PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞI DİNLEDİ
İlçeye bağlı Kızılbel Köyünde kurulan Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Turpcu, Yeniceliler Derneği’nin Yayla Şenliklerine, Sipahiler Köyü’ndeki Esentepe mesire alanında Kastamonu İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği kır şenliklerine katıldı, dernek yöneticilerini, üyelerini ve vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 
"HALK, 'DUR' DİYECEKTİR"

Turpcu, Karadeniz Ereğli’de 30 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen ve binlerce partilinin katıldığı mitingi değerlendirdi, dibe vuran Zonguldak’a artık halkın, ‘dur’ diyeceğine inandığını vurguladı.



EREĞLİ MİTİNGİNİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak’ın her noktasının kendileri için son derece önemli olduğunu bu bilinç ile de hareket ettiklerine dikkati çeken Turpcu, mitingin değerlendirmesini şu sözlerle yaptı: “Ülke genelinde gözlemlediğimiz partimizin giderek artan potansiyeli, Zonguldak bölgesine de aynı oranda yansımıştır. Halkımız özlediği CHP iktidarının coşkusunu ortaya koymuştur. Ereğli’deki mitingimizin de oldukça kalabalık ve coşkulu geçeceğini öngörmüştüm. Partililerimizin ve halkımızın yüksek katılımla doldurdukları miting alanında, Genel Başkanımızın konuşması sırasında oluşan coşku, bu öngörümü doğru çıkardı. Buradan da aldığımız heyecanla çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ereğli tarihinde belki de ilk kez böylesi kalabalık ve coşkunun hakim oluşmasına destek veren parti teşkilatlarımıza, aday arkadaşlarıma, aday adayı arkadaşlarıma ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere bizlere ve partimize güvenlerini ortaya koyan halkımızın, 7 Haziran’da sandık başına giderek oyunu CHP’ye kullanacağın ve bu vesileyle partimizi iktidara taşıyacağına olan inancım tamdır”

 

(Haber Merkezi)