Okul bahçesi şenlik alanına dönüştürülürken günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Okul Müdürü Emine Erdoğan yaptı. Çocuklar ve aileleri ile mutlu bir gün geçirmek istediklerini bu nedenle Bahar Şenliği adı altında bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Erdem, “Aslında çocuklarımız bize her ne kadar anne baba olma gibi çok kutsal bir görevi öğretseler de bir yanımız da onlarla daima çocuk kalıyor. Bugün sizleri de bir parça çocukluğunuza geri döndürüp çocuklarınızla beraber paylaşımlarda bulunmanızı istiyoruz” dedi.

Eğitimcilerin ve ailelerinin en büyük amacının çocukların iyi bir eğitim alması olduğuna dikkati çeken Erdem şunları söyledi:

“Dürüst ve kendine güvenen bireyler olmaları ve tabiki güzel bir gelecek çocuklarımıza hazırlamak temel hedefimiz. Bizler okulumuzda öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızla çocuklarımızın eğitim hayatlarının ilk basamağında sevgiyi, saygıyı, bilgiyi, değerlerimizi aşılarken büyük bir aile olduğumuza inanarak iyi bir temel atmanın gayreti içerisindeyiz. Biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız ve yaşama sevincimiz. Bu organizasyonumuzun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da etkinliğe katılarak aileler ve çocukları ile yakından ilgilendi. Okul Yöneticileri desteklerinden ötürü Başkan Uysal’a teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)