Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlayan "Adalet Yürüyüşü"nün 23'üncü gününde devam ettiğini belirterek, 9 Temmuz Pazar günü yapılacak olan “Büyük Adalet Mitingine” herkesi beklediklerini bildirdi.


 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Adalet Yürüyüşü Kortejinin İstanbul il sınırına ulaştığını ve  sınır tabelası altında ‘barış güvercini’ uçurlduğunu, yarın da yürüyüşe devam edeceklerini kaydeden Turpcu’nun yazılı açıklaması şöyle:

 

Artık sona yaklaşılan "Adalet Yürüyüşünün" bugünkü etabına da katılarak en başından olduğu gibi desteğini devam ettiren CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, 9 Temmuz Pazar günü yapılacak olan, Türk Siyasi ve Demokrasi tarihine geçecek "Büyük Adalet Mitingi" için tüm vatandaşlara ve demokrasi güçlerine katılım ve destek verme çağrısı yaptı.

 

Milletvekili Turpcu'nun çağrı mesajı şöyle: 

 

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan ve tek sloganı 'Hak, Hukuk, Adalet' olan 25 günlük 'Adalet Yürüyüşünün' ardından 9 Temmuz Pazar Günü saat 18:00'da Maltepe'de gerçekleştirilecek olan Büyük Adalet Mitingine, adalete susamış CHP'lileri ve herkesi bekliyoruz. Milyonlar tek yürek olarak, 'herkes için adalet' diyelim!”