Görev yaptığı süre içerisinde eğitime önem verdiklerini belirten Kaymakam İbrahim Çay, Kent Meydanı Projesinin tamamlanması ile ilçe genelindeki kurumların daha rahat ortamlarda çalışma imkanı bulacağını belirtti.

 

“Bu alan altı otopark olan kent meydanı olacak. Bu proje Ercan Candan’ın projesiydi. Sağ olsun çok uğraştı, projeyi gerçekleştirdi, İçişleri Bakanlığından da hükümet konağının ödeneğinin ayrılmasını sağladı. Takas işlemi olduğunda da 2-3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girer”

 

Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanan Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’a Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Şube Müdürleri ile ilçedeki okulların müdürleri veda ziyaretinde bulundu. Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, görev yaptığı süre içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşa hizmet odaklı çalıştıklarını söyledi.

Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Kaymakam İbrahim Çay, Kent Meydanı projesindeki son durum hakkında da bilgiler verdi, ilçedeki kurumları bir araya toplayacak hükümet konağının belediye ile takas durumunun hayata geçirilmesi ile 2-3 yıl içerisinde tamamlanabileceğini vurguladı.

 

“EĞİTİME ÖNEM VERDİK”

Kaymakamlık Toplantı Salonunda konuşan Kaymakam İbrahim Çay şu bilgilere yer verdi: Antalya’ya yolunuz düşerse her zaman bekleriz. Meslek hayatımda eğitime büyük önem verdim, gittiğim çalıştığım yerlerde okullarda imece şeklinde çalıştık. Milli Eğitim Müdürleri, şube müdürleri, okul müdürleri olsun bedenen çalıştık.

 

“DÖNÜP ARKANA BAKTIĞINDA…”

İnsan arkasına dönüp baktığında mutluluk duyuyor çünkü eğitim önemli. Bir şey olsa ilk denilen şey eğitim, eğitim eğitim. Okul müdürlerine de büyük görev düşüyor. Bizler taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz. Fiziki alanlar önemlidir. Biz elimizden ne geliyorsa devlet olarak sunmaz mecburiyetindeyiz, görevimizdir. İnşallah kısa zamanda da 9. Ayda da eğitim ve öğretime fen lisesini açıyoruz, bitmek üzere.

 

KENT MEYDANINDA DURUM

Mevcut hükümet konağının da içerisinde bulunduğu alan kent meydanı olacak. Hükümet konağı projesi bitti, ödeneği ayarlandı, arsa sorunu halledildiğinde, belediyenin yeri takas olacak, emniyette yıkılacak, bodrum ve zemin artı 5 kat. Tüm kurum ve kuruluşların rahat olacağı her katta toplantı salonu olacak şekilde hükümet konağı olacak.

 

PROJE ERCAN CANDAN’IN PROJESİ

Herkes rahat edecektir. Burası kent meydanı olacak altı otopark olacak. Bu proje Ercan Candan’ın projesiydi. Sağ olsun çok uğraştı, projeyi gerçekleştirdi ve İçişleri Bakanlığından da hükümet konağının ödeneğini ayrıldı. Takas işlemi olduğunda da 2-3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girer. Buranın tamamlanması ile daha rahat mekanlarda çalışma imkanı bulacaksınız.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Öğretmenevimiz borç ile oluştu, kendi yağını kendileri kavurdular, gerçekten gurur duyduk, güzel bir mekan oldu. Taşımalı sistemde olsun diğer yerde olsun yemek dağıtımı da verildi. Kız Meslek Lisesi Müdürümüze de teşekkür ediyoruz, taşımalı eğitim olan yerlere yemek veriliyor, daha önce ihale ile veriliyordu bir takım sıkıntılar da yaşanıyordu. Bunlar güzel işlerdir. Vatandaşa odaklı hizmet yapmaya çalıştık”

  

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz da Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Çay’a yeni görevinde başarılar dilediği görev yaptığı süre içerisindeki çalışmalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti, çeşitli hediyeler verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)