THY 12 Mayıs 2019 Pazar gününden itibaren Zonguldak Havaalanından uçuşlara başlıyor. Yapılan planlamaya göre THY Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 10.00 da Zonguldak Havaalanından İstanbul Havaalanına; aynı günler İstanbul havaalanından Zonguldak Havaalanına 07.45 te kalkış yapacak.

Atlas Jet firması ise 15 Haziran’dan itibaren Çarşamba ve cumartesi günleri 19.30 da Zonguldak havaalanından İstanbul Havaalanına; aynı günler 09.10 da İstanbul Havaalanından Zonguldak Havaalanına kalkış yapacak. Ayrıca Çarşamba ve Cumartesi günleri Atlasglobal Zonguldak-Dusseldorf-Zonguldak seferini charter olarak gerçekleştirecektir. 

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu uçuşların başlaması ile ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“THY tarafından özlemle beklediğimiz iç hat seferleri 12 Mayıs Pazar günü inecek ilk uçakla başlıyor. Bizler de Pazar sabahı ilk seferini yapan uçağı havaalanımızda karşılayarak, yaşadığımız sevinci ile yolcularla paylaşacağız. Çünkü bu seferlerin başlaması ve sürekliliği bölgemizin sahip olduğu tüm ulaşım imkânları ile sahip olduğu konumunda üyelerimiz ve yatırımcıları için karayolu, denizyolu ve demiryolu ile birlikte havayolunun da etkin bir şekilde kullanılabilir olması açısından oldukça önemli bir gelişmedir. Bölgemizi en kısa sürede ve kolay şekilde ulaşılabilir kılan bu gelişme ile daha çok kişinin, yatırımcının ve uzmanların da bölgemize gelmesine imkân sağlayacaktır. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Bizler de bu uçuşların devamlılığının sağlanması için her türlü desteği vereceğiz.”