Şırnak'ta askeri birliğe uzun namlulu silah ve roketatarla saldıran teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavisinin ardından baba evine getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’i Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Jandarma Komutan Vekili Emre Balcı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Nurettin Çelik, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ziyaret etti.

 

“MÜCADELE SÜRECEK”

Şırnak-Uludere yolundaki Milli Taburunun güvenliğini sağlayan Tahtakayalıkları üs bölgesine 1 Eylül'de yapılan teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinden (GATA) taburcu edilerek baba ocağına getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’e geçmiş olsun ziyareti sırasında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini söyledi.

 

“KANLARI YERDE KALMAYACAK”

Şehit asker ve polislere başsağlığı, gazilere de geçmiş olsun temennisinde bulunan Çaturoğlu, “Türk devleti bunun altında kalmayacaktır, mislinden daha fazla bir şiddetle bunların intikamı alınacak, kanları yerde kalmayacaktır” dedi.

 

“KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN”

Terörün ülkenin baş belası olduğunu, teröristlerin ya silahlarını bırakarak teslim olacağını ya da son ferdi temizleninceye kadar da mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Çaturoğlu şunları söyledi: “Bundan da kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece teröristlerle değil bu savaşımız, aynı zamanda teröristlere perde arkasından veya alenen yardım ve yataklık yapan maddi manevi destek olan holdingler, medya kuruluşları, bir takım mihraklar, yabancı unsunlar var, onlarla da savaşımız var. Allah hepimizin hakkında hayırlısını etsin.

 

SİYASİLERE VE VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Ülkemizin bir önemli coğrafyada bulunmasından ötürü başından gelen işler bunlar. Bu mücadeleden de birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çıkacağız. Terörün en büyük ilacı birlik ve beraberliktir. Tüm siyasi partileri ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekiyor” dedi.

Ziyaret okunan Kuran’ı Kerim ve yapılan duanın ardından sona erdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)