AK Parti'nin kesin olmayan seçim sonuçlarına göre tek başına iktidar olması, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığında kutlandı.

Oy kullanma işleminin sonlanmasının ardından AK Parti Ereğli İl Başkanlığına gelen partililer ve yöneticiler, Seçim Koordinasyon Merkezinde kurulan alanda sonuçları takip etti.

Seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasının ardından kutlama yapan partililer, alkış ve tezahüratlarla havai fişek attı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İlçe Başkanlığı önünde partililere yaptığı konuşmasında, ülkede tek başına iktidara gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Zonguldak'ta milletvekili sayısını 3'e yükselttiklerini belirten Çaturoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"7 Haziran seçimlerinde işimiz yarım kaldı. Yarım kalan işimizi 1 Kasım tarihinden itibaren tamamlayacağız, Çok uzun yollar kat ettik. Köy, mahalle, sivil toplum kuruluşları, ev ve işyerleri, ne var ise hep birlikte karış karış gezdik. Halkımızdan büyük teveccüh gördük. Tek başına iktidara geleceğimize inanmıştık ve Allah bize bunları nasip etti. Tek başına ve iş başına diyoruz. Halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz"

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da kendilerini destekleyen herkese teşekkürlerini sunarak, "birlikte başardık. Ereğli'de bir rekor daha kırdık. Durmak yok yola devam" diye konuştu.

Kalabalık daha sonra konvoylar halinde Alaplı ilçesine hareket etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)