Hizmet İş Zonguldak İl Başkanı Güven Kaya, Sanat Komisyonu Başkanı İbrahim Kayacan ve Gençlik Komisyonu Başkanı Rasim Aydın Hizmet-İş Sendikasının kuruluşunun 38. Yıldönümü etkinliklerine katıldı.
Hizmet-İş Sendikasının kuruluşunun 38. Yıldönümü etkinlikleri, Kızılcahamam Swiss International Otel'de düzenlenen bir programla gerçekleştirildi. 38. Gala Yemeğine, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Kurucu ve Onursal Genel Başkanı AK Parti Eski Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Prof. Dr. Vedat Bilgin ve çok sayıda davetli katıldı.

Hizmet İş Zonguldak İl Başkanı Güven Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çok verimli ve etkili bir toplantı geçirdik. Arkadaşlarımızın gerek sosyal gerek ekonomik haklarının iyileştirmek için elimizden gelen bütün çalmalarımızı sürdürüyoruz. Daha dün hiç bir hakkı olmayan taşeron işçiler çok şükür bu gün sendikalı oldular. İnşallah genel başkanımız Mahmut Arslan ve ekibinin hummalı çalışmalarıyla taşeron işçiler istenilen haklarına kavuşacaklardır. Bizlerde Zonguldak Hizmet iş sendikası olarak takipteyiz.