AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,  Hafta sonu Zonguldak Kemal Köksal Şehir Stadyumunda incelemelerde bulundu

Milletvekili Özcan Ulupınar stat inşaatını yapan firma yetkilileri ile birlikte stat inşaatında incelemelerde bulunduğunu ve yetkililerden aldığı bilgilere göre Şehir stadına Ağustos ayı sonunda seyirci alımına başlanacağını belirtti.

Ulupınar, yaptığı açıklamada ;"Şehir Stadında tribün inşaatı hummalı bir şekilde devam etmektedir. Yeni yapılan tribün 17.160 kişi kapasite ile hizmet verecektir. 2018 yatırım programına alınan Kemal Köksal stadyumu  revizyonu 15 milyon ödenek ile kabul edildi. Yılbaşına kadar ikinci etabın başlanması planlanıyor. 2019 yılında tamamıyla butik stadyum haline getirilecek. Ayrıca yıl sonu itibarıyla 5100m2 taban alanlı sporcu fabrikası, İl Müdürlüğü binası, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü binası da tamamlanarak Zonguldak’ımızın hizmetine girecek . Antrenmanlar açısından ilimizdeki sporcular artık hiç sıkıntı çekmeyecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.