Kapsam kaplama A.Ş yatırımlarından Ereylin alışveriş merkezinde cafe ve restoranlardan 25 TL, diğer mağazalardan 50 TL alışveriş yapan ilk 500 kişi 2 adet Fiat Panda’nın sahibi olacak. Arabanın kilidini bulup açmayı başaran 2 kişi sorulan soruya da doğru yanıt verirse arabayı almaya hak kazanacak.

 Konu ile ilgili gazetemiz merkezine gelen bilgi metninde şunlar yer alıyor: 

Ereylin Alışveriş merkezi  unutulmayacak bir kampanyaya imza atıyor! Kupon, çekiliş ve kura olmadan yepyeni bir kampanya ile otomobil sahibi yapıyor.

 Kdm Avm danışmanlık tarafından yönetilen Ereylin alışveriş merkezin de başlayan “Hediyesi anında, var mı böyle kampanya!” sloganlı kampanyasında birbirinden ünlü cafe ve restoranlardan 25 TL, diğer markalardan 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçiler, Araba kazanma şansına sahip olacak. Her gün ilk 500 deneme, orta alanda bulunan Fiat panda marka arabanın kilidini açmaya çalışacak. 5 bin adet anahtarın içinden kendi seçeceği anahtarla şansını deneyecek ziyaretçiler arasında kilidi açan anahtarı bulan ziyaretçi, kendisine sorulan soruyu da doğru bildiği taktirde arabayı almaya hak kazanacak!

 
6. Günde 1.Araba  sahibini  buldu !...

5 Ekim’de başlayan anahtar deneme kampanyasın da,1 Araba kampanyanın 6. Gününde sahibini buldu,12.00 ile 21.00 saatleri arasında anahtar denemesi olup,  kampanyaya her gün yoğun ilgi gösterilmektedir.

 Ereylin avm’de şansını dene, KAÇIRMA!