Geçtiğimiz dönem MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkan adayı olan Sertan Kuzu, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ile ilgili söylemlerine yanıt verdi.

Kuzu yazılı açıklamasında, İlçe Başkanı Çakır’ın parti ve İl Başkanına yönelik açıklamalarını MHP’ye ülke genelinde olan saldırıların ilçedeki göstergesi olduğunu ifade ederek şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Çakır, partilerinde olmayan siyasi ahlakı bize vermeye kalkarak gülünç duruma düşmüştür Kendi milletvekilinin arkasından havai fişek fırlatıp hakaret edenlerden, kendi partisinin belediye başkanına meşhur yediler adıyla isyan edip Ereğli’nin önünü tıkayanlardan siyasi ahlak dersi  almamız traji-komiktir. Özellikle partisinin karışmış olduğu hırsızlıkları, yolsuzlukları, Dinimizle dalga geçenleri, milletimize küfür edenleri daha saymakla bitiremeyeceğimiz ahlaksızlıkları aklamak için adalete, polisimize, basına yapılan operasyonları savunanlardan ahlak dersi almamız mümkün değildir. Teröristlerle pazarlık yapıp görüşen şerefsizdir diyenlerden, Öcalan’dan yol haritası alanlardan, Habur’da terörü aklamaya çalışanlardan, HDP ile Dolmabahçe’de protokol imzalayıp oylarını kaptırınca yaramaz çocuk ilan edenlerden, ordumuza kumpas kurup terörist Şemdin Sakık’ı gizli tanık yapıp kendilerini savcı ilan edenlerden ahlak dersi almamız bizim için en büyük ahlaksızlık olur.  Fatih Çakır çok sevdiğim bir kişidir kendisine tavsiyem bu gafletten kurtulup öz kişiliğine bürünmesidir. Kendisini ne kadar sevsek de değerlerimize saldırdığı zaman birileri gibi susmaz telefonda ikna olmaz saldırdığı meydanda karşılık veriririz. Kendisine tavsiyemiz Belediye transfer edeceklerine ellerinde bulundurdukları belediyeyi yönetmeyi başarsınlar”