Muğla’da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Kdz.Ereğli Belediyespor Boksörlerinden 72. Kilogramda Mert Uludağ, kilosunda Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

 

3 OYUNCU İLE KATILDILAR

Ereğli Belediyespor Boks Takımının tecrübeli ve başarılı antrenörü Cemal Güven, turnuvaya 62 kiloda Hasan Efe, 68 kiloda Abdülkadir Durdubaş ve 72 kilogramda Mert Uludağ’ın katıldığını belirterek, “Kilolarında çok iyi boksörlerin bulunduğu bu turnuvada boksörlerimiz en iyileri ile mücadele ettiler. 62 Kiloda Hasan Efe bir bay çekip ikinci maçını aldı, üçüncü maçında yenilerek elendi. 68 Kiloda Hasan Efe bir bay çekip ikinci maçını kaybetti ve elendi. 72 Kilogramda Mert Uludağ bir bay çekti, iki, üç ve dördüncü maçlarında rakiplerini eledi, ikincilik maçını kaybederek üçüncü oldu.

 

“BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ”

Ereğli Belediyespor’lu boksörlerimiz Fenerbahçe, Trabzon ve Mersin’li tanınmış milli boksörler ile karşılaştılar ve zaman zaman iyi mücadele ettiler. Ereğli Belediyespor Boks Takımı üç yıl sonunda hazırlık maçları yaparak başarıyı yakalamaya daha güçlü ekiplerle maçlar yaparak yolumuza kulüp yöneticilerimizin desteğiyle devam edeceğiz. Önümüzdeki aylarda Yıldız, Genç ve Yıldız Genç, Büyük Bayanlar grup maçları yapılacak. Bu maçlarda madalyaları toplamaya da adayız. Yolumuza çalışarak emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)