İlçede şiddetli yağış nedeniyle Demirciler ve Kuyumcular çarşısında bulunan işyerlerinin büyük bir bölümünü su bastı. Devrim ve Atatürk Bulvarlarında ise su birikintileri nedeniyle ulaşım zaman zaman durdu, araçlar mahsur kaldı. İşyerlerinde maddi hasar meydana gelirken su akıntılarına kapılan malzemeler ise esnaf tarafından kurtarılmaya çalışıldı.

 

VATANDAŞLAR DA MAĞDUR

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da alışveriş merkezi, dükkanların önündeki tentelerin altına ve otobüs duraklarına sığındı. Kentin değişik yerlerinde de ev ve işyerlerinin bodrum katlarını su bastı. 

 

POLİSLER DERE YATAKLARINI KONTROL ETTİ

İtfaiye ekipleri ve belediye çalışanları su baskını olan ev ve işyerlerinde tahliye çalışması gerçekleştiriyor. Bu arada, bazı işyeri sahipleri de su baskınlarına karşı işyerlerinin önüne karton koyarak önlem almaya çalıştığı görüldü. Polis ekipleri de zaman zaman dere yataklarını kontrol etti, herhangi bir olumsuzluk olup olmadığını araştırdı. Vatandaşlar ise yaşadıkları mağduriyetleri sosyal medya üzerinden paylaşarak yetkililerin dikkatini çekmeye çalıştı. 














(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)