Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Yurtbay Yönetim Kurulu ile ilgili paylaşımda bulundu, Zonguldak Kömürspor’a mesafe koymalarına sert tepki gösterdi.



Konuya ilişkin Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sosyal paylaşım adresinden yaptığı açıklama şu şekilde:

“Taraftar arkadaşlarımızdan biri Yurtbay Yön.Kurulunun başında bulunan zati muhteremlerden birinin telefonuna bir şekilde ulaşarak mesaj atmış İstanbul deplasmanında bize yardımcı olabilir misiniz diyerek. Karşı tarafın cevabı: Sosyal medya üzerinden şirketimize çirkin hakaretler edildiğinden Zonguldakspor ile aramıza mesafe koyduk yardımcı olamayız şeklinde olmuş. Biz buralara kadar sizin yardımınızla gelmedik büyük sanayici kardeşim eğer araya mesafe koymazsan namertsin”

 

BİNLERCE KİŞİ SAHİP ÇIKIYOR

Zonguldak Kömürspor’un 3. Lig takımı olmasına rağmen binlerce spor severin her maçına gitmesi destek vermesi emeğin başkenti Zongudak’ın isminin de tüm Türkiye’ye duyulmasına neden oldu. Pek çok televizyon, gazete, internet sitesi Zonguldakspor taraftarının muhteşem coşkusunu haber olarak aktardı. Geçtiğimiz günlerde İstanbulspor ile kritik maça çıkan ve yine deplasman olmasına rağmen binlerce spor severin desteğini arkasına alan Zonguldak Kömürspor, bugün İstanbulspor ile kritik maça çıkıyor.

(Haber Merkezi)